Home Despre Noi Pentru Profesionisti Nail Doctor - Analiza unghiei GELeration Step by Step Contact
categorii lac unghii
Tratamente
Lacuri
Pedichiura Zen Spa
Creme de maini si corp
Instrumente si Accesorii
Colectii Jessica
Noutati
PROMOTII
KITuri

JESSICA COSMETICS
"Expertul tau in unghii naturale"
 
TEL/FAX: 021.320.60.56
Mobil: 0737.389.009

comenzi@jessicacosmetics.ro
 


Politica de confidentialitate

www.jessicanails.ro este un site in proprietatea S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L.
Prin utilizarea magazinului on-line www.jessicanails.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor prezentate in cele ce urmeaza. Politica de confidentialitate se refera la colectarea si utilizarea informatiilor personale pe care ni le furnizati atunci cand vizitati si utilizati acest site.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. (inregistrat ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu nr. Notificare 27125) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. se angajeaza sa foloseasca datele cu caracter personal furnizate de catre utilizatorii magazinului on-line numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea magazinului on-line si a ofertelor acestuia.

Societatea va retine datele cu caracter personal si le va folosi in scopul informarii clientilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si privind ofertele si promotiile proprii prin e-mail sau posta si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje. Datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra nu vor fi folosite in alte scopuri si nici vandute.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L.

 

S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. poate detine despre dumneavoastra informatii, pe care ni le-ati furnizat (de exemplu: printr-un cupon de comanda, printr-un formular de inregistrare, telefonic etc). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail etc.

 

S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe magazinul on-line www.jessicanails.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date alegand oricare din urmatoarele variante: transmiterea unui e-mail catre adresa comenzi@jessicanails.ro, expedierea unei solicitari scrise, semnate si datate la sediul S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. din Bucuresti, Str Liviu Rebreanu nr 46-58,tronson VII,sc J,ap 4, sector 3 sau prin simpla contactare telefonica la numarul: 021.320.60.56 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea).

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. Exclusiv Cosmetics S.R.L. din Bucuresti, Str Liviu Rebreanu nr 46-58,tronson VII,sc J,ap 4, sector 3, Bucuresti, ne puteti transmite un email catre adresa comenzi@jessicanails.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul: 021.320.60.56 (numar cu tarif normal, apelabil din orice retea).

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. 
  Termeni si conditii | Cum cumpar? | Livrare | Politica de returnare | Politica de confidentialitate | ANPC | Harta Site  
 
Toate drepturile rezervate JESSICACOSMETICS.RO SC EXCLUSIV COSMETICS SRL
B-dul Nicolae Grigorescu 61 BUCURESTI,
CUI RO 23159618,
Registrul Comertului J40/1473/2008
Cont RO54 INGB 0000 9999 0293 5353
Banca ING Bank- Sucursala Th. Pallady-Bucuresti
Urmareste-ne
pe Facebook